[vc_row css=”.vc_custom_1677590486814{margin-top: 50px !important;}” woodmart_css_id=”63fdffd29090b” responsive_spacing=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2M2ZkZmZkMjkwOTBiIiwic2hvcnRjb2RlIjoidmNfcm93IiwiZGF0YSI6eyJ0YWJsZXQiOnt9LCJtb2JpbGUiOnt9fX0=” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_box_shadow=”no” wd_z_index=”no” woodmart_disable_overflow=”0″ row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no” woodmart_inline=”no”][vc_single_image image=”8058″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no” woodmart_inline=”no”][vc_single_image image=”8057″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no” woodmart_inline=”no”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

Kişiye Özel Tabanlık

Ayak sağlığının korunması ve varsa sorunlarının tedavi edilmesi kişilerin genel sağlığı açısından önemlidir. Çünkü vücudun tüm yükünü çeken ayaklardır. Ayaklarda meydana gelebilecek bir sorun tüm iskelet sistemini etkilemekte ve çeşitli ağrı ve hastalıklara neden olmaktadır.

Ayaklarda görülen birçok rahatsızlığın tedavisinde kişiye özel tabanlık kullanılmaktadır. Başta düz tabanlık, aşırı kavisli ayak, içe ve dışa basma sorunları, nasırlar, tendonlardan kaynaklı rahatsızlıklar hastaya uygun kişiye özel tabanlık kullanımı ile tedavi edilmektedir.

Kişiye özel tabanlık, birçok ayak rahatsızlığının tedavisine yardımcı olarak kullanılan işlevsel bir üründür. Hastalığın çeşidine ve kullanacak kişinin ayak yapısına göre kişiye özel üretilip; kişinin tedavi edilmesi desteklenir. Aynı zamanda kişiye özel olarak üretilen bu tabanlıklar, uzmanlar tarafından önerilmekte ve tedaviyi destekleyici ekipmanların kullanımı tavsiye edilmektedir.

Ayak deformiteleri her yaş gurubunda görülebilen doğuştan ya da sonradan gelişen bozukluklardır.  Ayakta olan yamukluk ve eğrilikler, kaza sonucu ayaktaki travmaların yanlış tedavisi, tendon yetmezlikleri ve nörolojik problemler ayak deformitelerini meydana getirmektedir. En sık görülen düztabanlık, aşırı kavisli ayak, topuk dikeni ve halluks valgus gibi deformirtelerdir.

Düz basamayan, içe ya da dışa doğru basan, parmaklardaki kemik bozuklukları,  ön, arka ve orta kısımdaki bozukluklar da son derece sık rastlanan ayak deformitelerindendir.

Bunlar ve diğer ayak deformiteleri için doktor tavsiyesi ile kişiye özel tabanlık uygulamaları yapmaktayız.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]