Blog

Vakum Bell Nedir?

[vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

 

Vakum sistemi yatmak, oturmak, ayakta durmak, yürümek, koşmak, okula gitmek, ofis işleri, ev temizliği ve bazı fiziksel işlere katılmak gibi günlük aktivitelere müdahale etmeden uzun süre kullanılabilir. Bu, yeni göğüs şeklinin günlük yaşamın biyomekanik taleplerine uyum sağlamasına olanak tanıyarak daha uzun günlük bakım sağlar.

Olası tedaviler: Vakum sistemini ilk kez kullanmadan önce, herhangi bir kontrendikasyon (yan etki) olmadığından emin olmak için hasta bir doktor (doktor) tarafından muayene edilmelidir.

Vakum Bell’in ilk kullanımı tıbbi personel gözetiminde olmalıdır: Hastalar vakum sistemini kullanmayı, güvenli ve rahat kullanmayı öğrenmelidir. Hasta pompayı doğru şekilde dozlayacağını öğrenir. Hasta Vakum Bell’in çekişini hissetmeli, ancak ağrılı olmamalıdır. Boş saati kullandıktan sonra hasta yavaşça ayağa kalkıp hareket edebilir. İlk tedavi için 15 dakikalık bir uygulama süresi yeterli olabilir.

Tedavilerin geri kalanı doktor tavsiyesine göre hasta tarafından evde yapılabilir. Gençler ve yetişkinler genellikle günde bir ila üç saat tedavi görürken, daha küçük çocukların daha az zamana ihtiyacı olabilir.

Tıbbi muayeneler genellikle üç ayda bir veya hastanın ihtiyacı olduğunda yapılır.

Omurgayı düzeltme için fizyoterapi, kunduracı göğüs hastalığı olan kişilerin fiziksel görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir